Skeelerbaan Warmond opent later…

In 2015 is de Warmondse IJsclub begonnen om het idee, een eigen skeelerbaan, vorm te geven. Nu bijna 5 jaar later is men heel erg blij dat, ondanks een lastig juridisch traject toch doorgezet is. Er ligt nu op de landijsbaan van Warmond een prachtige skeelerbaan met tal van mogelijkheden voor eigen leden en hopelijk ook voor veel gebruikers van buiten de vereniging. Een aanwinst voor de skeelersport. De nieuwe baan ligt in de achtertuin van Leiden waar onder de 125.000 inwoners toch zeker een groot aantal enthousiaste sporters te vinden moet zijn. De Warmondse ijsclub heeft in ieder geval hoge verwachtingen en wil deze graag met de zusterverenigingen in de regio delen. De officiële opening van de baan zou zijn op zaterdag 4 april, maar hu het kabinet verregaande maatregelen neemt in de strijd tegen het Coronavirus, heeft het bestuur van de Warmondse IJs- en Skeelerclub (WIJC) besloten de geplande opening van de skeelerbaan uit te stellen tot een latere datum.

Wanneer de officiële opening wel plaatsheeft, is op dit moment nog niet bekend. Houd de berichtgeving op deze website in de gaten voor meer nieuws op: https://www.wijc.nl/